Zonvakantie Turkije

Een zonvakantie Turkije is vooral in de zomermaanden bijna een garantie op een zon overgoten vakantie. Bijna het hele zomerseizoen schijnt er de zon en valt er bijna geen regen. Perfect als het weer een beetje tegenvalt. Als je bijvoorbeeld toe bent aan wat zonnestralen en je teleurgesteld wordt door het weer in Nederland. Gelukkig hebben wij een oplossing en dat is een heerlijke vakantie naar de zon in Turkije! De mooiste resorts staan hier op je te wachten en je kan heerlijk aan de Turkse Rivièra verblijven.

Ontdek de Turkse Rivièra

Eén van de mooiste plekken in Turkije is de Turkse Rivièra. Dit is dan ook de populairste bestemming bij reizigers die naar dit deel van het land afreizen. De badplaatsen zijn sfeervol aan de Rivèra en dit is ook meteen de plek waar alle prachtige resorts gevestigd zijn. Je kan hier heerlijk genieten van de Turkse zon terwijl je aan een eigen privé strand ligt. Dit soort luxe is allemaal mogelijk en vaak voordeliger, dan een zonvakantie naar Spanje. Dit maakt Turkije voor steeds meer Nederlanders een aantrekkelijke vakantiebestemming. Jouw vakantie kan volgend jaar ook naar dit prachtige gebied gaan. We weten zeker dat je een te gekke vakantie tegemoet gaat.

Verblijf op basis van ultra all inclusive

Een term die in dit land geïntroduceerd werd is ultra all inclusive. Dit betekent dat je portemonnee echt in de kluis van het hotel kan blijven. De hele dag door kan je 24 uur per dag genieten van onbeperkt eten en drinken. Lokale alcoholische drankjes zijn ook inbegrepen. Daarbij kan je bij een aantal resorts niet alleen genieten van de gratis buffetrestaurants. Ben je op zoek naar een wat meer exclusievere plek om te dineren? Dan is minstens één keer per verblijf ook een a la carte restaurant inbegrepen. Daarnaast zijn verschillende activiteiten bij het resort inbegrepen. Ze doen er alles aan om je geen seconde te vervelen terwijl je ook nog eens geniet van de zon.

Geniet van zon, zee, strand en waterparken

Uiteindelijk kom je niet alleen voor het lekkere eten, maar vooral om van de zon te genieten. Je kan hier genieten van zon, zee, strand en prachtige waterparken. Een aantal resorts aan de Rivièra hebben namelijk een waterpark. De kinderen kunnen hier urenlang bezig zijn met de vele glijbanen en zwembaden. Kortom aan zwemplezier is er absoluut geen gebrek. Voor extra waterpret worden er op het strand vaak ook nog activiteiten tegen betaling georganiseerd. Denk aan een ritje op de jetski of een tochtje op de bananenboot. Je kan zo extra plezier halen uit je zonvakantie in Turkije.

Boek een last minute Turkije

Droom je al stiekem weg van de zon en het strand in Turkije? Boek een last minute en vertrek op het laatste moment nog naar dit prachtige land. Je kan hier heerlijk gaan genieten van de zon en de perfecte vakantie beleven. Vanaf april tot en met oktober is deze bestemming altijd een goed idee. Vooral als je gewoon lekker wilt genieten van de zon.

Populaire zonvakanties

De Jong Intra Vakanties
Sunweb
Kras
Tui