Zonvakantie Spanje

Geniet dit jaar extra van de zon met een zonvakantie Spanje. Je kan hier heerlijk een ontspannen vakantie beleven, waarbij je volledig in de watten gelegd gaat worden. De gastvrijheid van de Spanjaarden is voor veel toeristen een reden om voor dit land te kiezen. Daarnaast kan je nog veel meer beleven in dit land, dan alleen een strandvakantie. Je kan bijvoorbeeld actief aan de slag op het water of in de natuur. Of een stukje cultuur snuiven in oude dorpjes of steden met prachtige bezienswaardigheden. Een zonvakantie naar Spanje is spannender dan je vooraf had kunnen indenken!

Geniet van de bruisende badplaatsen

Ben je dol op toerisme? Dan zit je met een zonvakantie Spanje helemaal goed. De bruisende badplaatsen zijn een feestje voor toeristen die lekker met andere vakantiegangers van de zon willen genieten. Je kan hier aan het strand genieten van de zon en in de middag aan de boulevard lekker gaan lunchen. Het land staat bekend om de gezellige boulevards waar eigenlijk altijd wel iets te beleven is. Je kan hier terecht voor lekker eten, drinken of om te shoppen bij één van de vele toeristenwinkeltjes. De badplaatsen zijn al jaren de hotspots tijdens de zomervakantie waar veel Nederlanders hun vakantie doorbrengen. Je moet ook niet gek opkijken als je een Nederlandse snackbar met bitterballen tegenkomt. Niets is te gek in het bruisende Spanje.

Boek het hele jaar door een zonvakantie!

Het leuke aan Spanje is dat je niet aan een seizoen gebonden bent. 300 dagen per jaar schijnt de zon en op sommige plekken blijft het ook echt warm. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Canarische eilanden waar de temperatuur zelden onder de 25 graden daalt. Zelfs met kerst kan je hier nog op het strand liggen en genieten van de zon. Of bezoek het zuiden van Spanje met het prachtige Andalusië. Deze regio is populair voor overwinteraars en Nederlanders die de zon willen opzoeken. Het hele jaar door kan je heerlijk van de zon genieten in dit prachtige vakantieland.

Proef Spaanse tapas of bouw een feestje bij het strand

Eigenlijk kan je nabij de boulevard vrijwel elk gerecht in Europa proeven, maar ook de Spaanse kaart is vertegenwoordigd. Proef de pure Spaanse tapas die vaak extra voordelig verkrijgbaar is. Voor slechts een euro kan je al genieten van Spaanse tapas in combinatie met een wijntje of een biertje. Ben je een liefhebber van feesten? Dan kan je heerlijk feesten aan de boulevard. Vooral bij de Costa del Sol zijn de clubs aanwezig om je te vermaken. Of ga naar het feesteiland van Spanje: Ibiza. Ontmoet hier de grootste dj’s en geniet van de muziek en een drankje.

Boek je volgende zonvakantie naar Spanje

Of je nu wilt genieten van de zon of de bouwwerken van Gaudí wil bewonderen. Spanje is een perfect land om op vakantie te gaan. De meeste toeristen gaan graag naar het land toe en keren zelfs elk jaar weer terug. Reden genoeg om voor je volgende bestemming dit land eens te overwegen. Wij hebben in ieder geval al een paar prachtige reizen voor je op een rijtje gezet. Het enige wat je nog hoeft te doen is ze boeken!

Populaire zonvakanties

De Jong Intra Vakanties
Sunweb
Kras
Tui